lauantai 8. maaliskuuta 2014

Weed- miksi oikeudenmukaisuus

Monet inhoavat Weediä tämän tekopyhän luonteen takia. Pisti miettimään että miksi? Kyllä, Weed on hyvin, hyvin kiltti, mutta mitä siitä?  Uskoisin että jos Weedistä olisi tehty samalainen kuin Gin, olisi tästä olisi tullut silti valituksia tyyliin ”Miksi se on vain kopio Ginistä?” mitä kylläkin näinä päivinä tulee enemmän ulkonäön takia.

Mietin, että miksi Weed sitten on niin oikeudenmukainen. Tietty Weed saattoi olla oikeuden mukainainen heti syntymästään, mutta mieleeni tuli myös toinen mahdollsuus.
Weedillehän kerrottiin koko elämänsä tarinoita Ginistä ja Ouun sotureista ja siitä kuinka oikeudenmukaisuudesta seurasi aina hyvää. Kenties Weedillä oli paineita, koska kuvitteli että hänen olisi pakko olla isänsä veroinen, jolloin hänestä tuli monien mielestä liiankin oikeudenmukainen.

Tämä teksti varmasti vaikuttaa monien mielestä ylistykseltä, mutta halusimpa jakaa tämän mietiskelyn kanssani.

4 kommenttia:

  1. Apua oon 13 ja käytän ihan hervattoman palijon (koko ajan :|) murretta :"D Tunnen itteni paljon nuoremmaks mitä sää ku et käytä murretta xD Oma on mielipiteeni, VIHAAN tällaisia liian oikeudenmukaisia hahmoja, se saa... mmm... äklöttämään :( Itse teen aina hahmoistani hulttioita, jotka eivät osaa aina kaikkea eivätkä ole aina se "suuri johtaja" niinkuin joku Weed yms. Mangana Weed on paljon mukavempaa luettavaa, sillä Yoshihiro Takahashihan juonen on keksinyt, ja hyvin on keksinyt, toisin kuin anime on... noh, lentänyt perseelleen. Ja vielä tuosta hulttio jutusta, Orion on juuri paras tähän asti ollut ginga saagan päähenkilö, koska luonne ei ole niinkuin Weedillä, Hopeanuolella tai Rikillä. Orion on itsepäinen ja sisukas, mahtava luonne Orionille! Kerrankin jotain jännittävämpää, eikä koko ajan vaan "apuwa, pahiksii ei saa tappa :DD" "voi hemmetti mulla on paineita :DD" Eikuskus ::)) No, kumminkin, pointtini oli että olen ns. "kyllästynyt" aina tuollaiseen luonteeseen että kaikki pitää selvittää puhumalla ja vaikka olisi kuinka paha, vaikka tappanut koko Weedin perheen, ei voi sitäkään kostaa. Kuulostan varmasti joltakin pikkulapselta ja änkyttää Weed rakastajia vastaan, mutta tällainen minä vain olen :"D Pidn enemmän jännityksestä ja vähän epäoikeudenmukaisista persoonista. Taas pitkä stoori, lopetan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella on oma mielipide. Itse en ole tutustunut Orioniin, mutta mitä hänestä tiedän on se että hän vaikuttaa hyvin hienolta hahmolta. Ja on totta Anime Weed on huono. Ja minuakin Weedin liika oikeudenmuaisuus häiritsee joskus. Pitkät stoorit on parhaita :3

      Poista
  2. Itse pidän Weedistä En tiedä johtuuko se siitä, että se oli ensimmäinen Ginga sarjan hahmo johon tutustuin paremmin, vai johtuuko se kenties jostain muusta. Kyllähän sen oikeudenmukaisuus joskus ärsyttää, mutta hahmo on kokonaisuudessaan minusta suloinen. x3 En tiedä miksi.

    VastaaPoista