lauantai 12. huhtikuuta 2014

Boku no inu boku no weed

Eikä. Blogi meni sitten kuolemaan. mutta nyt sitten herätän sen henkiin. Kuten otsikosta voi huomata tässä postauksessa käsittelen Boku no inu,boku no Weed kirjaa.

Kirja tuli erään gingapaketin mukana jonka onnistun hankkimaan Huuto.netistä. Mutta löpinät sikseen ja asiaan! Aloitetaan vaikka kannesta.
Kansi on mkielestäni erittäin kaunis. Tausta on mukavan valoisa otsikko sulautuu minusta hyvin kuvaan. Lisäksi Sakura ja Weed ovat upean näköisiä
Ensimmäinen sivu ja kirjan mukana tullut obi jossa mainostetaan jotain. Itse pidän noista väri valokuvista joissa on Hana ja Mer.
Ensimmäin tarina on 11 sivuinen lyhyttarina joka kokonaan värilleni. Koska en osaa japania lukea, oli tarina vähän vaikeaselkoinen. Sarjakuva on enemmänkin tarina, jota ei kovin helposti oikein voi kuvalukea. Silti, tarina oli hieno mitä siitä nyt ymmärsin. Varsinkin viimeinen kuva on hyvin koskettava.

Seuraava tarina kertoi Meristä. Tarinassa serauttiin Merin sopeutumista uuteen kotiinsa mangakan luonna. Tarina oli todella viihdyttävä,mutta todemukainen. Mer on myös aivan hirveän söpö suurimmassa osassa kuvissa. Ja nähtiimpä Keviniäkin sivuroolissa.

Lisäksi kirjassa oli pari lukua Weediä ja ilmeisesti tarinointia Takahashin omista eläimistä. Lopusta löytyi myös värikuvia jotka nähtiin taidekirjassa
Oletteko itse lukeneet BNIBNW.tä?
Mitä tykkäsitte?



2 kommenttia:

  1. Jos osaat englantia, niin voit lukea sen 11-sivuisen lyhyttarinan (jonka nimi n Yuuta ja Shiro) täältä: http://www.gingasite.net/ginga_board/index.php?showtopic=7914 (sivut on erikseen skannattuina keskustelutopicin aloitusviestissä)

    VastaaPoista