lauantai 25. tammikuuta 2014

Hopeiset talvileikit

”Hiron tytär Tsatsuma ja Joujin poika harjoittelevat taistelua pienellä vuorella. Heidän mestarinsa Akame ja Tesshin katselevat alkavaa taistelua. ”


Muistan kuinka talven kohokohta oli joulun lisäksi se,kun vanhan rivitalokotimme takapihalle kolattiin suuuri lumikasa. Sinne sitten kaivettiin tunneleita ja paljon muutakin tehtiin. Kun sitten aloitin Weedien lukemisen ja toinen pikkusiskonikin innostui mangoista. Niin sitten alkoivat Ginga leikit!


Hahmot joita leikimme vaihtuivat joskus mutta päähahomme olivat: Hiron tai Tesshinin tytär minulla ja siskollani hahmoinaan toimivat Smithin tai Joujin poika. Aluksi päätettiin hahmot ja sitten alettiin leikkimään. ”Lumivuori” oli mielessämme pikku-Torahammas, jolla tulevia Ouun sotureita koulutettiin mestarien opeilla. Sitten alkoi itse leikki!

Leikki oli yleensä suhteellisen rajua. Tönimme toisiamme alas ja painimme,mutta onneksi emme sentään purerreet toisiamme. Se muistutti hyvin paljon kukkulan kuningasta. Monia mustelmia tuli ja muistan kuinka monta kertaa lähdimme pois niin,että pikkusiskoni itki ja minä yritin suostutella häntä olemaan kertomatta äidille. Vaikka leikit välillä sattuivat, olivat ne todella hauskoja.


Toivottavasti ette pidä minua lapsellisena kun tämmöisiä leikin, mutta leikkiminen on hauskaa, ja olenhan minä vielä alaikäinen. Itse en näe leikkimisessä mitään pahaa, ja toivon,että enhirveästi saisi” Hyi mitesä voit leikkiä se on noloo. Oot karsea”- kommentteja, vaikka jokaisella on oma mielipide.



Oletteko ikinä leikkineet näitä ”Hopeisia Talvileikkejä”?

Olisiko muuten toivepostauksia?

7 kommenttia:

  1. Se on vaa hyvä että lapset pysyy lapsina! Onhan tämäkin tyttö alaikäinen, kun 13 vuotta olen. Silti voin joskus leikkiä, ei siinä ole mitään noloa! Ne ovat noloja, jotka sanovat että leikkiminen olisi muka noloa. Se on hirveää nähtävää kun mua nuoremmat tai samanikäset tai ees vähän vahnemmat käyttää pinkkejä puumalaukkuja kaikkialla vaikka ois vasta 9 vuotiaita ._. Ja neki käyttää hirveesti meikkejä ja kaikkee muuta mitä pitäis käyttää vasta viimeistään omasta mielestäni vaikka 15 vuotiaana tai yli ._." se on aika ruman näköstä kun 7-13 (14? :D) ikäsillä on pärstä täynnä meikkejä sun muita lävistyksiä. Pysykää lapset vielä lapsina ei oo mitään kiirettä! :| Ja olenhan minä ihan kakaran leikkinyt aina naapurin poikien kanssa joskus 4-5 vuotiaana aina Hopeanuolta :'D Ja joskus nelosluokalla aina kun mentiin uimaan kaverin kanssa (BlackJudas :D) sanifaniin Kalajoelle, tuli aina leikittyä sitä kohtausta Hopeanuolesta kun ne ui sinne Shikokun saarelle x'D Voi niitä aikoja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että täällä on paljon ihmisiä jotka ovat samaa mieltä kanssani. Kiitos Stevi kun jaksat kommentoida tekstejäni :3

      Poista
    2. Onko muuten postausideoita :3?

      Poista
    3. Tottakai jaksan >:D Hmmmmmmm Voisit esitellä hahmojas tai muita random piirrustuksia, kertoo vaikka jos jotain ihmeellistä on tapahtumassa? :D Tykkään lukkee sellassii >:33

      Poista
    4. Itse en ole muuta leikkinytkään kuin tämä juuri Stevin mainitsemaa uimista X'D Lähes aina uimassa pari vuotta sitten leikittiin olevamme koiria. Nykyisin kyllä tulee tooosi harvoin leikittyä, kun enimmäkseen haluan säästyä niiltä selän takana paskaa puhumisesta :l Ja olisi tosi kivaa jos tekisit postauksen hahmoistasi jossa esittelisit heidät! uwu Itsekkin teen sellaisen.

      Poista
  2. Tunneliiiiiiiiiih ~ Leikittiin aina talvisin lumikasoissa ja kaiveltiin tunneleita tuon miun veljeni kanssa :3 Oli se kyllä huisin hauskaa, mutta enää en ole pitkään aikaan leikkinyt. Kaikki aika häviää vain jonnekin, yleensä läksyihin ja tietokoneeseen. Leikki on terveellistä ja hauskaa, kukaan ei voi sanoa sitä karseaksi, vaikkei leikkisikään. Karseita ihmisiä on ne, kun alkaa käyttää meikkejä 8 vuotiaana. Tai ne, jotka alkavat polttaa tupakkaa 15 vuotiaana.
    Ole lapsi, ja käyttäydy niin kuin lapsen kuuluu. Ja vaikka joskus tuntuisikin siltä, että nyt ei enää kuulu leikkiä, niin älä heitä lelujasi pois. Liian nopea aikuistuminen ei ole hyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Minulla ei ainakaan ole kiire aikuistua, lapsenmielisyys varmaan aina osa persoonaani :3

      Poista