maanantai 6. tammikuuta 2014

Tervetulo toivotus+Taipaleeni Gingan kanssa

Tervetuloa!  Luet nyt Chibiganin ensimmäistä postausta. Nimeni on Noksu ja tämä on ensimmäinen Ginga-blogini ikinä, joten materiaali voi alussa olla köykäistä. No aluksi voisin vaikka kertoa miten itse tutustuin gingaan.Tämä on aika yleinen aihe Gingablogeissa, joten en ole keksinyt aihetta itse.

Minulla on ehkä vähän erillainen taival gingan suhteen. Pikkuisena,todella pikkuisena  katselin kirjastosta lainattua Hopeanuolta dupattuna, mutta äitini kielsi sen koska ne eivät ehkä sittenkään sopineet minun ikäisilleni. Kiinnostus kuitenkin heräsi ja muistan joskus juonineeni että heräisin aikasin ja katsoisin "Hopsua" ennen kuin äiti heräisi, mutta se jäi vain juonitteluksi.

Koen olevani vähän erillainen ginga-fani, koska en ole koskaan lukenut kaikkia Hopeanuoli mangoja, vaan aloitin lukemisen Weedeistä, ja näin pidän ehkä Weedistä enemmän kuin Ginistä.Tavoitteeni on kumminkin joskus lukea ne. Olen kumminkin lukenut joitakin GNG mangoja kirjastossa, mutta en omista yhtäkään. Olin kumminkin todella onnellinen kun äitini osti pikkusiskojeni pyynnöstä leikkaamattoman Hopeanuolen jota katsottiinkin paljon.

Kun Shin Gaidenit ilmestyivät ostimme ne ja tällä hetkellä ne komeilevat kirjahyllyssäni Weedien kanssa. Itse pidin varsinkin Tiikeriveljesten ja Benizakuran tarinoista. 

Toinen pikkusiskoistani(hän on myös gingafani) sai joulu lahjaksi ensimmäisen Weed DVD:een.

Päätin aloittaa ginga keräilyn ihan pari päivää sitten ja ensimmäinen figuurini Mer/Mel on tulossa meille päin postissa. Tästä se lähtee!

5 kommenttia:

  1. Aijon kyllä seurata :3 Aloitan itsekin tällaista, siinä vasta kirjoittamista onkin, ku alotin kahtoon hopeanuolta isosiskon kanssa 4 vuotiaana........ xD

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! ginga keräilyn pariin! ^^

    VastaaPoista