perjantai 17. tammikuuta 2014

Pepsodent hymyjä sukupolvelta toiselle

Luin viimeviikonloppuna isälläni kirjastosta lainattuja hopeanuolia ja tien pienen huomion. Melkeimpä kaikissa kansissa nähtiin Gin hampaat paljastettuna. Myös tutkittuani Rikin sekä Weedin kansia, huomasin saman asian. Orionista en tiedä. Itselleni heräsi tästä vain kysymys: miksi?

Tietty ensimäisenä tuli mieleen, että ehkä herra Takahashi on halunnut korostaa Ginga alkusanaa. Mutta tietty ne voivat olla siinä korostamassa taisteluhenkisyyttä.

Tämmönen turha minipäivitys.

3 kommenttia:

  1. En halua olla pilkunviilaaja, mutta Hiro-sedän nimi on Yoshihiro takahashi :'D Toivottavasti tämä ei ota mitenkään kaaliin, huomautin vain ::DD Tuota itsekkin aina ajattelen, suu on aina auki ja hampaat näkyvissä :'D Tosiaan Orionissa ja Weed mangoista puolet (30 loppuosaa) Yoshihiro Takahashilla on omien tietojeni mukaan jokin kiire ja hoppu saada ginga sarja loppuun, joten siksi piirtotyyli on muuttunut hurjasti ja hampaatkin (yleensä etuhampaat) menevät piiloon huulien alle. Itse pidän molemmista tyyleistä, olisi vain mukavampaa nähdä Niitten hauveleitten hampaita välillä eikä nähdä mitään vanhoja pieruja joilla on lähtenyt hampaat irti :'D (Okei joo hirvee himo kommata tänne sivulle kaikkee xD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään, menee vaan välillä sekasin näiden japanilaisten nimien kanssa. Kiitos :3

      Poista
    2. Hyvä :'D Kyllä mulla ja BlackJudaksellaki meni sekasin ku sanottiin "Yoshiro" eikä Yoshihiro x) On se vaikiaa, vaikka japania mää opettelenkin, ja tunnistan aina japanilaiset nimet, esim. heti oli silimät naulittuna fyken kirjaan ku luki japanilainen nimi sielä josai kohti xDD

      Eipä kestä :D

      Poista